Skip to main content
 
Boeketten & Bloemstukken 

Voor een modern of klassiek boeket of bloemstuk bent u bij ons op het juiste adres. Er staan altijd diverse boeketten of bloemstukken voor u klaar. Uiteraard maken we ook graag een persoonlijk boeket of bloemstuk op maat voor u klaar terwijl u wacht. Klik op de foto voor meer voorbeelden van boeketten en bloemstukken.

Bruidswerk 

Uw trouwdag is een bijzondere dag. Een dag ook om lang bij stil te staan, ook wat betreft de aankleding in de vorm van bruidsboeketten en corsages maar ook autobloemstukken, versiering van de kerk of de feestzaal. Wij nemen samen met u de tijd om alle mogelijkheden te bekijken zodat uw trouwdag qua bloemversiering perfect is. Kom gerust langs en neem een kijkje in de voorbeeldenboeken. Klik op de foto voor meer voorbeelden van bruidswerk.

Grafstukken 
Grafstukken extra titel

Wanneer je iemand uit je omgeving verliest, is een persoonlijk afscheid heel belangrijk. De invulling daarvan vraagt soms om bijzondere bloemen of vormen. Onze grafstukken worden op maat en persoonlijk gemaakt zoals u het graag wenst. Wij kunnen het grafstuk van een kaart of van een passend lint met tekst voorzien. We leveren vervolgens het rouwwerk af aan het rouwcentrum, de kerk of het crematorium. Klik op de foto voor meer voorbeelden van grafstukken.

ANROSA - Bloemen en planten, Bruids- en Rouwwerk, Geschenken en Decoratie