Skip to main content
 

Bloemen en planten dragen bij aan de sfeer in uw bedrijf. Dat kan gaan van een huiselijk boeket of een zakelijk bloemstuk met kleuren en stijl die passen bij de uitstraling van uw bedrijf.

Een stijlvol boeket op de balie of een bloemstuk in de ontvangstruimte van uw bedrijf? Wij bieden u de mogelijkheid om wekelijks of periodiek om de 2 weken een vers boeket of bloemstuk bij u te plaatsen, in Vaas of pot.

Het sturen van bloemen naar jarige of zieke medewerk(st)ers of naar zakenrelaties zonder dat u daar verder omkijken naar hebt, is ook mogelijk. Wij nemen de hele afhandeling van uw bestelling voor onze rekening!

Wij zijn aangesloten bij verschillende bloemencentrales en kunnen voor u dus een bloemengroet verzorgen over de hele wereld. Voor België geldt: voor 12u besteld, wordt dezelfde dag nog geleverd. Wereldwijd geldt 24u van tevoren bestellen.

Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen en respect en kennen dus geen lang lopende contracten. Mocht u onverwacht besluiten om te stoppen met onze dienstverlening dan geldt hier geen opzegtermijn en hebt u dus geen verdere verplichting voor afname van bloemen.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u ons contacteren via e-mail of telefoon, of kom gewoon langs in onze winkel.

ANROSA - Bloemen en planten, Bruids- en Rouwwerk, Geschenken en Decoratie